Hvad får du når du booker et foredrag hos mig? Eller et foredrag med workshop ?

Foredrag.

Du får viden om økologiske bæredygtige alternativer til den konventionelle verden vi præsenteres for i vores hverdagsliv.

Økologi der blev væk de sidste ca.60 år hvor kemien holdt sit indtog, er kommet tilbage for at blive. Menneskeheden vågner og når man lige er vågen kan det være svært at finde vej. Lad mig tage dig i hånden og sammen kan vi gå mod en renere, mere energifyldt, sundere og bæredygtig livsstil.

Jeg kan give dig muligheden for:

•En renere krop

•Mere energi

•Grøn samvittighed = bedre velvære

•Efterlade en jord hvor alt liv kan overleve

Du får viden om, hvordan du nemt implanterer økologi i din hverdag på steder du måske slet ikke have overvejet som en mulighed.

Jeg kan føre dig gennem hvad konventionel madvarer indeholder, og hvad emballage kan give dig som du ikke lige havde regnet med at få med i købet. Jeg fokuserer også på tøj, personlig pleje, rengøringsprodukter og ikke mindst brugen af plast.

Du vil få viden om, hvor du køber eller hvordan du selv laver dine naturlige økologiske, bæredygtige produkter. Det bliver nemt at træffe et valg i forhold til hvor din rejse skal starte, for du får en håndgribelig husker med hjem til køleskabet, eller hvor dit blik falder hver dag.

Så følg med mig på rejsen ud i en renere verden vi kan efterlade med en mere grøn samvittighed til dem der kommer efter os.

Traktement:

I pausen vil jeg sørger for økologisk kaffe og te. Kage/frugt kan tilkøbes for dennes kostpris. 

Foredrag og workshop

Workshoppen giver dig mulighed for at fremstille nogel af de alternativer til det konvencionelle valg vi står over for i butikkerne. Du får blandt  meget andet alternativet til staniol og opvaskesæbe med hjem

Priser findes her .