Sammenhæng

vi er uløselig forbundet

Holistisk livssyn

Egentlig er det en videnskabsteortisk retning, der lægger vægt på at betragte fænomener som helheder snarere end som sammensatte enkeltdele. 

Hvad betyder det så?

Læs mere her.

 

Plastik

Plastic var engang en genial ide, fordi den var billig at produkters, nem at anvende til rigtig mange ting. MEN nu er vi, naturen og dyrelivet ved at drukne i det, der er en plastiksuppe på størrelse med Afrika i vores have og forskere har beregnet at i 2050 er der mere plastik end fisk i vores farvande. Se Henrik fra plastik chance forklare det her Plastindustrigen er også ved at forstå udfordringen og indgår nu i et samarbejde for at være med til at løse udfordringen. læs mere her

Læs mere her

 

 

Med jordens øjne

For at sikre en fælles fremtid på mig, må i arbejde sammen og omstille jeres fokus fra TING og PENGE  og finde gamle og nye indsigter, i forhold til at tage hånd om hinanden, se hinanden som samarbejdes parterne der vil det sammen, for i virkeligheden vil alle mennesker have, fred i sindet, en familie eller gruppe at være i, sikre overlevelse af næste generation, leve uden angst. Jeg vil ønske i kunne mærke den samhørighed der er imellem alt levende og mig jorden, vi er i et fælles økosystem der er afhængige af hinanden for at opretholde livet som vi kender det. Jeg kan restituere efter jeres hærgen, men i er her så måske ikke mere og det ville være vældig sørgeligt.